Megjelent: 2 éve

Álláshoz segítenek keleten

Száz hátrányos helyzetű, alacsony iskolázottságú munkanélküli foglalkoztatását segíti egy uniós támogatású program Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Az érintettek a munkaerőpiaci integrációjukhoz személyre szabott képzési, munkába helyezési és önálló életviteli támogatást kapnak.

Szegedi Sándor, a foglalkoztatási program projektvezetője elmondta: a segítségadás a résztvevők alapismereteinek pótlására, tanulástechnikai ismereteinek elsajátítására, sőt megélhetőségük támogatására is kiterjed. Az utóbbit a napi nettó 2000 forintos képzési támogatás biztosítja az elhelyezkedési esélyt teremtő, piacképes szakma tanulásánál.


Szabolcsban a nyilvántartott álláskeresők száma jelenleg meghaladja 57 ezret, s közöttük az egy évnél hosszabb ideje munkanélküliek száma több, mint 12 ezer - tudósít az MTI.


2009. december 3.

  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter