Megjelent: 10 éve

Műegyetemi Állásbörze: legkapósabbak a villamosmérnökök

145 kiállító cég képviselteti magát a Műegyetemi Állásbörzén március 9-én és 10-én, elsősorban műszaki, gazdasági és informatikai területről - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Jeschek Hajnalka marketing és pr menedzser.

Lesznek ajánlatok pályakezdőknek, 1-2 éves tapasztalattal rendelkezőknek, de gyakorlati lehetőségeket is kínálnak majd egyetemistáknak, főiskolásoknak is.

Az előzetes információk szerint a tavaszi Műegyetemi Állásbörzén a villamosmérnöki végzettség képviseli majd a legnagyobb értéket, a kiállító cégek 72,5 százaléka keres pályakezdő villamosmérnököket. Jelentős továbbá a gépészmérnökök és az informatikusok iránti igény is. A cégek hatvan százaléka kínál állást gépészmérnököknek és ötvennégy százaléka informatikusoknak.

A Műegyetemi Állásbörze egyrészt lehetőséget biztosít az állásajánlattal érkező cégek és a pályakezdők személyes találkozására, és felkészítő szolgáltatásokkal segíti a tapasztalatlan pályakezdőket az álláskeresésben. A Felkészítő Szint elnevezésű programsorozaton ingyen lehet részt venni személyes karrier-tanácsadáson, grafológiai elemzésen, angol és magyar nyelvű próbainterjúkon és előadásokon.

Független Hírügynökség/Népszava


  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter