Megjelent: 13 éve

Műszaki végzettségűek előnyben a miskolci állásbörzén

A Miskolci Egyetem (ME) előcsarnokában és díszaulájában tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Miskolci Egyetemi Állásbörzét április 11-én, szerdán 10-16 óráig.

A ME Diák Irodája és a MEHASZ Kht. által szervezett egynapos rendezvény alkalmat nyújt a cégek bemutatkozására, állásajánlatainak megismertetésére. A nagyszabású találkozón lehetőség nyílik az egyetemi hallgatók és fiatal szakemberek, valamint a cégek, vállalatok számára a közvetlen kapcsolatteremtésre, információgyűjtésre a diplomások, beleértve a frissdiplomások iránti keresletről.

Fontos, hogy a börzére ellátogatók hozzanak magukkal önéletrajzot, amit a standoknál hagyhatnak, illetve előzetesen tájékozódjanak a felkeresendő cégről, amihez segítséget nyújt a www.uni-miskolc.hu/allasborze oldal.

Akik felkészültebbek, azok nagyobb eséllyel tudják az érdeklődést felkelteni, jobb benyomást tudnak tenni a cégek képviselőivel való beszélgetés során.

Az előzetes információk alapján 2007-ben a műszaki végzettségűeknek kínálják a legtöbb állást. Azonban annak is érdemes kilátogatni a börzére és jelentkezni, aki nem ilyen végzettséggel rendelkezik, mert az idén is jelen lesz több személyzeti tanácsadó, közvetítő cég, akik adatbázisába be lehet kerülni.

Az idei börzén részt vevő cégek a felhasználói szintű számítástechnikai ismereteket, illetve a szakmai tárgyak alapos ismeretét, diploma meglétét tartják fontosnak. A nyelvtudás minden cégnél elengedhetetlen, ezek közül is az angol nyelv a leginkább preferált, de a német és az olasz, illetve a francia nyelvtudást is említették.


edupress.hu
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter