Megjelent: 12 éve

Nagykanizsára költözik a GE logisztikai bázisa

A kelet-franciaországi Ennery-ből Nagykanizsára helyezi át logisztikai tevékenységét a General Electric Lightning. Az 55 millió eurós forgalmat bonyolító francia logisztikai bázis fennmaradása érdekében október 16-ára sztrájkot hirdetett mind az 52 dolgozó - írja a Népszabadság Online.

Az amerikai cég villanykörte- és fénycsőelosztó bázisának áttelepítése már tulajdonképpen az elmúlt hónapokban megkezdődött azzal, hogy a gépkocsikba való izzók elosztása Magyarországra került, a GE azonban csak a napokban jelentette be hivatalosan a költözést. A szakszervezetek erre október 16-ára sztrájkot helyeztek kilátásba, hogy felhívják a vezetők figyelmét sanyarú helyzetükre.

A GE 80 ezer négyzetméteres nagykanizsai üzeme, a korábbi Tungsram lámpagyár, Európa legjelentősebb fényforrásgyára: az évi 500 millió villanykörte és fénycső gyártása a világtermelés öt százalékát jelenti.

Népszabadság Online/Les Échos
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter