National Merchandising Manager a P.O.P. Hungary Kft-nél"/>
Megjelent: 13 éve

National Merchandising Manager a P.O.P. Hungary Kft-nél

National Merchandising Manager pozíció született - a Rafinanz Kft. és a P.O.P Értékesítésfejlesztési Kft. 2006-os egybeolvadása során létrejött - P.O.P. Hungary Kft-nél.

A több mint ezer főt foglalkoztató, tisztán magyar tulajdonú vállalat az egyesülés után a polcszerviz piac hozzávetőleg 35-40 százalékát tudhatja magáénak.

A pozíciót Holeviczki Attila tölti be, aki 10 évig az Unilever Magyarország alkalmazásában állt, ahol több lépcsőt bejárva 2002 óta Van Sales & Merchandising Assistant Managerként tevékenykedett. Feladata volt a Van Sales értékesítési és a merchandiser rendszer működtetése, fejlesztése, a forgalmi adatok elemzése, valamint értékesítési tréningek szervezése, lebonyolítása.

A kinevezett National Merchandising Manager a P.O.P. Hungary Kft-nél a supervisori és a projekt asszisztensi csapatot irányítja. Fő feladata a vállalatnál az értékesítési tervek készítése, az ügyfél-kapcsolatok koordinálása és az ügyfelek aktiválása.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter