Megjelent: 9 éve

Nem csak munkát, életcélt is kell adni a fiataloknak a VOSZ szerint

A fiatalokat nem csak elfogadható bérekkel lehet itthon marasztani, hanem vonzó perspektívát kell kínálni - mondta a Kossuth Rádiónak Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára.

A görög válság megoldását az európai vezetők elhalasztották, Kína gazdasága lassul, vergődik az eurózóna --– összegezte a körülményeket Orbán Viktor kedden az Országházban, amikor megalakult a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács (NGTT). A miniszterelnök szerint "harcolni kell, de okosan", mert "a vihart nem tudjuk megállítani, tombol, ameddig tombol, nekünk azért kell küzdeni, hogy túléljük".

Az iskolázott gyermek a legfőbb közjó a magyar vállalkozói világban is, hiszen óriási erőforrást jelent a gazdasági cselekvéshez, ha az apa a fiának adhatja tovább a vállalatot --– mondta a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének (VOSZ) főtitkára. Dávid Ferenc abból az alkalomból nyilatkozott a Kossuth Rádiónak, hogy a harminckét szervezetet magában foglaló kormányzati tanácsadó agytrösztben, az NGTT-ben a VOSZ is a meghívottak közé tartozik.

Magyar Rádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter