Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Nem vette fel jutalmát Békéscsaba polgármestere

Vantara Gyula, Békéscsaba polgármestere nem vett fel jutalmat - közölte a megyei jogú város polgármesteri hivatalának sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel.

Szántó Zsolt közleményében kitért arra, hogy Vantara Gyula (Fidesz-KDNP) az elmúlt hat évben a közgyűlés által neki megszavazott jutalmat jótékony célra fordította. A sajtóreferens felsorolt hét helyi, illetve megyei tevékenységet végző szervezetet, amelyet a jutalomból a legutóbb támogatott a polgármester.

A Blikk csütörtöki számában azt írta: Békéscsabán a közgyűlés hat havi illetménynek megfelelő összeget szavazott meg a polgármesternek és két helyettesének, így Vantara Gyula 3,5 millió forintot, a két alpolgármester pedig 3,2-3,2 millió forintot kapott.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Több mint 200 támadás érte az egészségügyi dolgozókat a járvány alatt

A támadások valódi száma jóval több lehet a mértnél. Teljes cikk

Tömeges elbocsátás jöhet a 18. kerületi önkormányzatnál

Komoly megszorításokra kényszerülhet a 18. kerületi önkormányzat a polgármester elmondása szerint. Teljes cikk

Február-áprilisban 56 ezerrel dolgoztak kevesebben, mint egy évvel ezelőtt

Áprilisban 4 millió 368 ezer volt a foglalkoztatottak átlagos havi létszáma - derül ki a KSH jelentéséből. Teljes cikk