Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Nemzetközi gyakornoki programot indít a MOL

Hetedik alkalommal indítja el Growww2013 elnevezésű nemzetközi gyakornoki programját a MOL-csoport, amely idén 14 országot ölel fel. A kezdeményezés célja, hogy a vállalat a munkaerő-állományát tehetséges, jó képességű és a szakmai fejlődés iránt elkötelezett gyakornokokkal erősítse.

images

A MOL-csoport 2007-ben indította a Growww programot, hogy megtalálja a legjobb frissdiplomásokat és fiatal tehetségeket számos szakmában, legyen szó olajipari vagy gépészmérnökről, gegológusról, közgazdászról vagy más vállalati szakemberekről.

Az általános képzési programon túlmenően, a gyakornokok részt vesznek a MOL-csoport Vállalati Oktatási Programjában is, ahol jobban megismerkedhetnek az olaj- és gázipar speciális részleteivel, üzleti elemzési módszerekkel és eszközökkel, valamint betekintést nyernek az iparágat támogató tevékenységekbe. Felkeresik a MOL-csoport kutatási és termelési létesítményeit és finomítóit, és előadásokat hallhatnak a csoport irányításáról és a nemzetközi csapatok feladatairól.

Ez immár a hetedik év, hogy a MOL-csoport lehetőséget biztosít a gyakornokok számára, hogy szakmai pályafutásukat a vállalatnál kezdjék meg, itt szerezzenek munka-tapasztalatokat szakmai útmutatás mellett, és képességeiket egy multi-kulturális munkakörnyezetben bizonyítsák. A Growww program keretében 2007 óta több mint 1100 új gyakornok lépett be a MOL-csoportba, 90 százalékuk valamelyik MOL-csoport tagvállalatánál dolgozik. Jelenleg a Growww programból indult gyakornokok a társaság teljes munkaerő állományának 3 százalékát képviselik.

Idén a program 14 országot ölel fel, ami egyben rekord is a program történetében: Magyarország, Horvátország, Szlovákia, Szlovénia, Olaszország, Románia, Pakisztán, Cseh Köztársaság, Bosznia és Hercegovina, Lengyelország, Irak, Omán, Oroszország, és Szerbia.

A gyakornokok a Growww2013 honlapon jelentkezhetnek a programba 2013. április 25-ig.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
200 munkahelyet teremt egy dél-koreai beruházás Salgótarjánban

Kétszáz embernek ad munkát épülő salgótarjáni üzemében a dél-koreai Bumchun Precision nevű cég, a beruházás értéke 41 millió euró, mintegy... Teljes cikk

2000 embert bocsát el a Citroën 2022-ig

Két gyárát bezárja a Citroën 2022-ig, ennek megfelelően a Dongfeng gyártóval közös vállalata, a Dongfeng Peugeot Citroën Automobiles (DPCA) a... Teljes cikk

Diákokat dolgoztattak illegálisan a gyárban, hogy időben elkészüljenek az Amazon hangszórói

Havi 60 órában, éjszakai műszakban is dolgoztatta azokat a 16-18 éveseket a Foxconn, akiket középiskolában toboroztak, hogy elegendő mennyiség... Teljes cikk