Megjelent: 7 éve

Neves cégek a NAV feketelistáján

Közzétette az adóhatóság azon adózók listáját, akik be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztattak, számol be a Napi.hu.

A NAV ismét nyilvánosságra hozta azon adózók elérhetőségét, akikkel szemben jogerős és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat megállapította, hogy nem tettek eleget a munkaviszony létesítésével összefüggő bejelentési kötelezettségüknek.

A listán jelenleg 4780 adózó szerepel, számos cégnek azóta már felfüggesztették az adószámát. Sok vállalkozás került be az agrár-, a vendéglátói, illetve a kereskedelmi szektorból.

A nevesebb szereplők közt van a Cserpes-Sajtműhely Kft., a több üzletet működtető Horváth Cukrászda Kft., a kőszegi Írottkő Hotelt működtető kft., a Kincsem Lovaspark Kft, az autóalkatrész-gyártó budaörsi Kelemen Művek Kft., a Liliput Toys Kft., amely a bevásárlóközpontokban működő Liliput Játékország játéküzleteket üzemelteti, és az "egy eurós" üzleteket működtető One Euro Market Kft is.

Vannak olyan cégek is, melyek többször szerepelnek a felsorolásban, ők több ellenőrzésen is lebuktak. Ilyen például az egri Agrotronik Kft., és a miskolci Riften Plusz Kft. is, mindkét céget 12-szer büntették.

Napi.hu
  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter