Megjelent: 11 éve

Nyolc országért felel az APC helyi country sales managere

Az APC by Schneider Electric, az integrált kritikus energiaellátási és hűtési megoldások piacvezető szállítója Hadobás Tibort nevezte ki a vállalat country sales Managerévé - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Hadobás Tibor
Hadobás Tibor az APC teljes portfoliójának forgalmáért felel, tevékenysége így lefedi mind az egyfázisú, mind pedig a háromfázisú (adatközponti) termékek direkt és disztribútori értékesítésének koordinálását. Country sales managerként a dél-kelet-európai régió (Magyarország, Horvátország, Szerbia, Montenegró, Bosznia, Koszovó, Macedónia és Albánia) országaiért felelős. Legfontosabb feladatai közé tartozik az APC hosszú távú stratégiájának és a piaci viszonyoknak leginkább megfelelő értékesítési struktúra kialakítása és működtetése a régió országaiban; forgalmi tervek, piaci előrejelzések készítése, valamint néhány kiemelt fontosságú partner és projekt kezelése. Hadobás Tibor közvetlenül riportol Philippe Reveilhac, közép-európai regionális elnökhelyettesnek.

"Örömmel vesszük, hogy Hadobás Tibor lett az APC by Schneider Electric country sales managere. Tibor kitűnő szakember, előléptetése mind az APC-nek, mind pedig az APC partnereinek szavatolni fogja az APC Schneider Electrictől megszokott szolgáltatási színvonalat" - mondta Philippe Reveilhac.

Hadobás Tibor 2001 óta dolgozik az APC-nél. Kezdettől fogva értékesítési feladatokat lát el elsősorban adatközponti területen. 2003 - az InfraStruXure megoldás megjelenése - óta a moduláris adatközponti megoldások a korábbinál is hangsúlyosabb szerepet kaptak munkájában. Az APC előtt Tibor mérnök-kereskedőként dolgozott a Schneider Electricnél. Villamosmérnökként végzett a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán, angolul beszél és két gyermek édesapja.
  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter