Megjelent: 12 éve

Őszi állásbörze a Szegedi Tudományegyetemen

A Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriumában október 17-én rendezik meg Dél-kelet Magyarország legnagyobb felsőoktatási álláskereső rendezvényét.

A 9 és 16 óra között tartó börze főszervezője az egyetemen működő Karrier Iroda, melynek célja, hogy a gazdálkodó szervezetekkel összehangolva a dél-alföldi felsőoktatási intézmények több ezer végzős hallgatójának elhelyezkedését segítse.

A rendezvényen az érdeklődők több mint harminc cég állásajánlatairól, szakmai gyakornoki programjairól, valamint a hallgatókkal szemben támasztott igényeikről kaphatnak információkat. Az állásbörze ideje alatt (előzetes jelentkezés alapján) grafológiai elemzésen lehet részt venni, valamint kompetencia és nyelvi tesztek kitöltésére is lesz lehetőség helyszíni értékeléssel.

A rendezvényen folyamatos cégelőadások is zajlanak, ahol tájékozódni lehet a cégek működéséről, belső felépítéséről, valamint lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatók bármilyen témában kötetlenül kérdezzenek a cégképviselőktől.

Az állásbörzét megelőző nap (október 16.), hagyományos Előkészítő Napot rendez az egyetem, ahol a hallgatók karriertervezést segítő, HR szakemberek által tartott előadásokon, valamint - korlátozott létszámban - felvételi tréningeken, próbainterjúkon vehetnek részt. Ez utóbbin gyakorlott karrier-tanácsadók "vizsgáztatják" tét nélkül a jelentkezőket, majd a szimulációs gyakorlat alapján személyre szabottan értékelik ki a résztvevők szereplését. A rendezvényen való részvétel (néhány regisztrációhoz kötött program kivételével) mindenki számára ingyenes. Részletes program és regisztráció a www.karrier.szeged.hu honlapon.

edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter