Megjelent: 7 éve

Pályázat a kkv-k eszközeinek modernizálására

Az ICT Európa Tenderház Kft. pályázatának célja, hogy Közép-Magyarország térségében a kkv-k kis lépéssel fejlesszék a vállalkozásukat eszközeik korszerűsítésén keresztül. A támogatás összege minimum 3 millió forint, maximum 20 millió forint. A pályázónak legalább a projekt elszámolható összköltségének 25 százalékát kitevő igazolt saját forrással kell rendelkeznie.

A támogatás célja lehetővé tenni a KKV-k számára, hogy kis lépéssel fejlesszék a vállalkozásukat technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. A tervezett keretösszeg 1,175 milliárd forint; a támogatott pályázatok várható száma a 2013. évben: 80-120 darab.

A támogatás mértéke: maximum az összes elszámolható költség 35 százaléka Budapesten
a) 20 százaléka középvállalkozások esetében
b) 30 százaléka mikro- és kisvállalkozások esetében
c) többségi állami tulajdonban lévő cégek esetén 10 százalék

Támogatás összege: minimum 3 millió Ft - maximum 20 millió Ft

Mire lehet pályázni konkrétan? Eszközbeszerzés - új, egyenként minimum nettó 200.000 Ft értékű tárgyi eszköz vételára.

Kik pályázhatnak?

  • jogi személyiségű gazdasági társaságok,
  • jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok,
  • SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók
  • szövetkezetek


A Kisadózó vállalkozások tételes adója (KATA) alapján adózó gazdasági társaságok, illetve egyéni vállalkozók jelen pályázati kíirás esetében nem nyújthatnak be pályázatot.

A pályázati kiírásra kizárólag mikro- kis-és középvállalkozásnak minősülő vállalkozások pályázhatnak, amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a pályázat benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum egy fő volt.

Valamint, amely cégek méretük alapján mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősülnek, de többségi állami tulajdonban lévő cégeknek minősülnek.

Az önrész a projekt finanszírozásában a támogatás összegén felüli rész, amelyet a pályázónak kell biztosítania. Az önrész saját forrásból és egyéb támogatásból tevődhet össze.

A pályázónak legalább a projekt elszámolható összköltségének 25 százalékát kitevő igazolt saját forrással kell rendelkeznie.

OrientPress Hírügynökség
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
33 milliárdos támogatást kaphatnak a vidéki vállalkozások

A május 29-től megnyíló pályázati felhíváson akár 153 millió forint is igényelhető. Teljes cikk

A Design Terminal indítja el a régió első Virtuális Mentorprogramját

A Design Terminal legfőbb célja most is az, hogy megadja a szükséges lendületet a startupoknak. Teljes cikk

Online programozásversenyt szervez a Neumann Társaság és az ELTE IK

Április 1-ig jelentkezhetnek általános és középiskolás diákok a kibertérben zajló Nemes Tihamér Online Programozási Versenyre három korcsoportban. Teljes cikk