Megjelent: 11 éve

Pályázati pénzből képezi tovább dolgozóit a Kelly Services

A Kelly Services az Európia Szociális Alap és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség pályázatán 2009 végén támogatást nyert munkatársai akkreditált képzéseinek támogatására. A képzési program 2010 szeptemberében ér véget - olvasható sajtóközleményükben.

2009 nyarán a Kelly Services pályázatot nyújtott be az Európia Szociális Alap (ESZA Nonprofit Kft.) pályázati felhívására, melynek címe: "Nagyvállalkozások OKJ-s és akkreditált képzéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban" (TÁMOP-2.3.3.B-09/4).

A pályázati konstrukciót a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint az Új Magyarország Fejlesztési Terv kialakításáért felelős szervezet alkotta meg.

"A Kelly Services számára kiemelt fontossággal bír munkavállalói megtartása valamint képzésük, szakmai kompetenciáik fejlesztése. Ezért is döntöttünk úgy, hogy elindulunk a pályázaton." - mondta el Jónás Anikó, a Kelly Services ügyvezető igazgatója.

A közlemény szerint a pályázat pozitív elbírálását követően 2009 októberétől a Kelly Services az alábbi akkreditált képzéseket biztosította a programban résztvevő 25 munkavállaló számára: nyelvi képzés angol, német és francia nyelveken, informatikai képzés, ügyfélszolgálati tréning és üzleti kommunikációs tréningek.

A pályázati rendszer lehetőséget biztosított arra, hogy a munkaidőben történő képzéseken résztvevő kollégák kieső munkaidejére munkabér támogatást kaphasson a cég, biztosítva ezzel a Kelly számára a hosszú távú foglalkoztatási stratégia megvalósítását a gazdasági válság idején.

"Úgy gondoljuk, a tréningek olyan hasznos ismereteket adtak kollegáinknak, melyek, különösen a nyelv és a számítástechnika esetében, már beépültek az aktív kompetenciák közé. A megszerzett tudást kollegáink napi szinten használják és bízunk benne, hogy képesek lesznek ezeket a jövőben is kamatoztatni." - értékelte a képzési programot Jónás Anikó.

  • 2021.12.07Babér Panoráma - Online bérszámfejtési konferencia Tekintsen ki velünk a legfontosabb tb- és bérszámfejtést érintő jogszabályváltozásokra a BaBér és az Abacus szervezésében megvalósuló Panoráma 2022 Bérszámfejtési Konferencián. Az egész napos szakmai előadások során neves előadók értelmezik a 2022. évre vonatkozó szja, kötelező egészségbiztosítás, tb fedezeti rendszer és a munkáltatói járulékbevallások vonatkozó jogszabály-változásait. Részletek Jegyek
  • 2021.12.09Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit. Képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba. Részletek Jegyek
  • 2021.12.13Mentorált képzési forma – Jó a munkavállalónak, jó a munkáltatónak Ha egy kollégát megkérdezünk arról, hogy miből van egyre kevesebb, akkor nagy valószínűséggel az „idő” hangzik el válaszként. Részletek Jegyek
  • 2022.01.106 azonnal hasznosítható tipp a mentális állapot megerősítéséhez HR-esként sok mindent tudunk tenni annak érdekében, hogy a mentálhigiéné eszközeit bevetve fenntartsuk az egészséges lelkiállapotot. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter