Megjelent: 10 éve

Rajczi-Juhász Miklós a Ness Hungary új HR igazgatója

A Ness Hungary-hez igazolt a Synergon Csoport volt HR vezetője, Rajczi-Juhász Miklós, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Júliustól Rajczi-Juhász Miklós irányítja a Ness Hungary Kft. humánpolitikai tevékenységét. A szakember - aki korábban a Synergon Csoport HR igazgatója volt - elsődleges feladata a korábbi akvizíció eredményeként létrejött új, globális szintű feladatok hatékony megoldásának, valamint a kompetenciák fejlesztésének elősegítése, továbbá a nemzetközi cég hazai stratégiájának humán erőforrás oldalról történő támogatása.

A 2002-ben alapított Ness Hungary Kft. - melynek jogelődje az FMC Kft., melyet 2007 novemberében a Ness Technologies Inc. megvásárolt - a magyar tanácsadói piac vezető szereplője, áll a cég közleményében.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter