Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

Régi új elnök a Honvédszakszervezet élén

Újra Mészáros Gézát választották meg a Honvédszakszervezet (Hosz) elnökévé Balatonkenesén - közölte a szakszervezet péntek este az MTI-vel.

A katonák több mint kilencezer tagot számláló, reprezentatív szakszervezetének IV. kongresszusa alelnököknek Heiling Ottót és Szincsák Gyulát választotta újra - áll a közleményben.

A 2005-ben szakszervezeti vezetőnek választott szociológus végzettségű Mészáros Géza korábban a honvédség szárazföldi parancsnokságán személyügyi főnök-helyettesként dolgozott.

A november 15-én kezdődött háromnapos kongresszuson a Hosz tagjai úgy ítélték meg, hogy a haderőátalakítás során a szakszervezet tárcaszinten sikeresen képviselte az állomány érdekeit, és ennek köszönhetően többek között vállalható kereset-megállapodást, illetve a szolgálati nyugdíj átalakítása során méltányos szabályok bevezetését is el tudta érni.

  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter