Megjelent: 6 éve

Régi-új HR-vezető az SAP-nál

Horváth Krisztinát választották az SAP Hungary Kft. HR-igazgatójává. A szakember ezt megelőzően ideiglenes vezetőként látta el feladatait a több mint 500 főt foglalkoztató szoftvervállalatnál.

Horváth Krisztina
A cég HR-vezetőjeként ezentúl Horváth Krisztina felel a toborzás, a képzés, a tehetségmenedzsment irányításáért, a nemzetközi legjobb gyakorlatok hazai bevezetéséért, és a munkáltatói márka további erősítéséért az SAP-nál – írja a vállalat szerdai közleménye.

„Szakmai céljaim egyike, hogy saját példánkon keresztül erősítsem meg a felhő informatikai megoldások használatát a hazai HR-kultúrában” – mondta el kinevezése kapcsán az igazgató.

Horváth Krisztina 2002 óta dolgozik az SAP-nál. Ez idő alatt jelentős tapasztalatokra tett szert a hazai és nemzetközi HR-világban. HR Business Partnerként támogatta a hazai vállalat egyik részlegét, majd országokon átívelő HR projekteket vezetett az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben.

Horváth Krisztina diplomáit az ELTE-n és a Corvinus Egyemetemen szerezte.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter