Regionális vezető lett a Motorola vezére"/>
Megjelent: 12 éve

Regionális vezető lett a Motorola vezére

Az eddig ügyvezetői feladatokat ellátó Suga János ezentúl a Motorola közép-kelet európai tevékenységéért is felel. A közép-kelet európai régió vezetői posztot eddig betöltő Dimitris Politopoulos más cégnél folytatja pályafutását.

Az újonnan kinevezett régióvezető irányítása alá Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Magyarország, Szlovákia, és Szlovénia tartozik. A régióközponttá válás nyomán a sales, az after-sales, a marketing, és a pr-feladatok is részben centralizálódnak.

A régióvezető 2006 óta tölti be a Motorola magyarországi leányvállalatának ügyvezető igazgatói posztját, és 2001 óta a Motorola mobil üzletágának vezetője, áll a társaság közleményében.

Suga János 1964-ben született, a Közlekedési és Hírközlési Főiskolán végzett mérnökként, majd 2001-ben minőségbiztosítási (TQM) másoddiplomát szerzett.

A szakember a Malévnél kezdte pályafutását, ahonnan 13 évnyi – különböző pozíciókban – eltöltött tapasztalat után az operatív irányítási központ vezetőjeként távozott. 1999-ben került a telekommunikációs iparágba, a Pantel Rt. kormányzati üzletágának vezetőjeként. Nős, egy fiú édesapja.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter