Megjelent: 13 éve

Regionális vezetővé nevezték ki a Weber Shandwick magyar ügyvezetőjét

Dr. Szűcs Ervin feladata, hogy a régióban - Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Macedóniában, Lengyelországban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Montenegróban, Lettországban, Litvániában és Észtországban - összehangolja a vezető globális kommunikációs tanácsadó cég tevékenységét.

A Weber Shandwick - a McCann World Grouppal történő együttműködés révén - 2006-ban tíz új irodát nyitott a régióban, amellyel a legnagyobb lefedettségű PR-ügynökségi hálózatot hozta létre Közép-Kelet-Európában. A terjeszkedés miatt szükség volt egy új pozíció létrehozására a régióban. A kinevezéssel egyben a magyarországi iroda lett a régió szakmai központja is.

"Cégünk nemzetközi ügyfelei - legyen szó termékbevezetésről vagy vállalati imázsépítésről - egyre inkább regionális megoldásokat keresnek. Az új struktúra előnye, hogy több kommunikációs diszciplína integrált alkalmazását is lehetővé teszi. A Weber Shandwick budapesti irodája már korábban is szerzett tapasztalatokat a régión belüli koordinációban, a jövőben pedig további növekedést várunk ezen a területen" - mondta Dr. Szűcs Ervin.

A szakember 2000 óta vezeti a Weber Shandwick budapesti irodáját. Azt megelőzően az Iridium globális műholdas telefontársaság magyarországi képviselője volt. 1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozott.

Tanulmányait Budapesten és Franciaországban folytatta: a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen közgazdász diplomát és doktorátust, majd 1998-ban az INSEAD egyetemen MBA fokozatot szerzett.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter