Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Startol a HR Mesterkurzus® őszi, II. szemesztere!

Szeptember 20-án indul a HR Mesterkurzus® őszi szemesztere, ahol a Budapesti Gazdasági Főiskola, a PEPPER Rt. és a Lotz Károly Kulturális Alapítványtól már megszokott, magas színvonalú, gyakorlatorientált előadásokat hallgathatnak az érdeklődő szakemberek. Az őszi programsorozaton a szervezetfejlesztés, a válságmenedzsment és az interim menedzsment elméleti háttere és gyakorlati alkalmazása lesz terítéken.

A 20-ai rendezvényen többek között Dr. Csentericsné Arnold Zsuzsannának, a Magyar Nemzeti Bank emberi erőforrás igazgatójának és
Fekete Istvánnak a Joint Venture Szövetség elnökének, a Hungarian Interim Management Kft. ügyvezetőjének előadását is meghallgathatják.

A HR Portal büszke arra, hogy a HR Mesterkurzus® szakmai rendezvénysorozatának a kezdetektől fogva kiemelt támogatója és állandó együttműködő partnere.
Jó tudni, hogy a színvonalas programsorozat, az előadások "díszleteként" funkcionáló Lotz díszteremben látható festmények restaurálására való gyűjtést is szolgálja. E nemes cél mellett a rendezvény kitűnő alkalmat nyújt a HR-szakmai kapcsolatépítésre is.

Amennyiben jelentkezni szeretne a rendezvényre, vagy érdeklődne a HR Mesterkurzus® őszi szemeszterének témáiról kérjük, kattintson az alábbi linkre:
http://www.hrmesterkurzus.hu/
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ők a világ legjobban kereső hírességei

A 100 legtöbbet kereső híresség összesen 6,3 milliárd dollárral lett gazdagabb az elmúlt évben - írja a Forbes. Teljes cikk

Új köznapi egyenruhát kapnak a katonák

Bemutatták a Magyar Honvédség tagjainak új köznapi egyenruháját pénteken Budapesten - írja az MTI. Teljes cikk

Ma búcsúztatják a Hableány kapitányát és matrózát

Ma búcsúztatják a dunai hajóbaleset két magyar áldozatát, a Hableány kapitányát és matrózát a folyó Margit hídhoz közeli szakaszán. A... Teljes cikk

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár