Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Sikeresen zárult a HR Mesterkurzus® első szemesztere

Szeptember végén újabb szemeszterrel folytatódik a HR Mesterkurzus®, amely az elmúlt év során és ez év első hónapjaiban a HR-szakma prominens képviselői tolmácsolásában gyakorlati humánerőforrás tanácsokat, prezentációkat vonultatott fel.

A látogatók a májusban zárult HR Mesterkurzus® első szemeszterén többek között a Magyar Posta, a HVB Bank, a Budapest Bank és az FMM szakértőinek előadásán vehettek részt, amelyeket a HR-kontrolling, a teljesítményértékelés, a kafetéria és a munkajog-munkaügyi ellenőrzés témakörök szerint külön előadássorozatokban és napokon hallgathattak meg.

A május 24-én hajókirándulással zárult szemesztert követően szeptember 20-án indul újra a HR Mesterkurzus® rendezvénysorozata, ahol a résztvevők szervezetfejlesztésről, válságmenedzsmentről, interim menedzsmentről, tudás- és karriermenedzsmentről hallgathatnak szakmai gyakorlati prezentációkat, de az outsourcing és az outplacement témakörében is a legnevesebb vezetési tanácsadókra, HR szakemberekre számíthatnak előadóként. A második szemeszter négy előadása a szakmai ismereteken túl kitűnő kapcsolatépítési lehetőséget is kínál a HR-szakma képviselői számára.

Mint azt korábbi rendezvényajánlónkban is olvashatták, a Budapesti Gazdasági Főiskola, a PEPPER Rt. és a Lotz Károly Kulturális Alapítvány együttműködésében létrehozott rendezvény célja a HR szakmai fórum biztosításán túl a BGF műemléki védettségű patinás dísztermében látható Lotz Károly és Than Mór festmények restaurálásának támogatása.

Kapcsolja össze humánerőforrás ismereteinek, kapcsolatrendszerének bővítését a jótékonysággal és jelentkezzen szeptember 20-án a díszteremben megrendezésre kerülő új szemeszter nyitónapjára!


A részletekért kérjük, kattintson az alábbi linkre:
http://www.hr-mesterkurzus.hu/
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Újabb létszámstop a közigazgatásban?

A kormány augusztus közepén egy titkos határozattal sokaknak váratlan nyár végi gyomorgörcsöt okozott a közigazgatásban - írja az Index. Teljes cikk

Jelentősen csökkent a Geely kínai autógyártó profitja

A kínai autógyártók szakmai képviseleti szervezetének adatai szerint júliusban éves összevetésben 4,3 százalékkal kevesebb autót értékesítettek - írja az MTI. Teljes cikk

Egyre nagyobb a létszámhiány a Vakok Állami Intézetében

Még a szakács és a konyhai dolgozók is felmondtak a Vakok Intézetében - írja a Népszava. Teljes cikk