Megjelent: 11 éve

Stratégiai marketing igazgatóval erősít a DBH Group

A 32 éves szakember 2000-ben a Western Maryland College Üzleti Adminisztráció és Közgazdaságtan szakán végzett, majd 2007-ben a Budapest Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen MBA-programján szerzett diplomát. Sztankó Attila a Budapest Bankból érkezett a DBH Grouphoz, ahol lakossági termékárazásért volt felelős. Ezt megelőzően öt évig a Neckermann Magyarország Kft. kontrolling vezetője volt.

Az üzleti szolgáltatások piacán egyedi üzletmodelljéről ismert DBH Group egyrészt fizikai infrastruktúrát (szolgáltatott irodák és szolgáltatott ipari létesítmények), másrészt erre ráépülő üzleti szolgáltatásokat biztosít főként hazai és nemzetközi kis- és középvállalatoknak pénzügy, üzleti adminisztráció, projektmenedzsment és HR területeken.

A DBH Group rotterdami, budapesti, debreceni, valamint kassai és bukaresti irodájának szoros együttműködése révén számos befektetést hajtott végre az országban és régiónkban. A DBH Group főként zöldmezős és közös vállalati formában megvalósult beruházások révén közel 100 millió euró holland működő tőke behozatalában működött közre az elmúlt években.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter