kapubanner for mobile
Megjelent: 4 éve

Takarítsd otthonod környezetbarát tisztítószerekkel!

Egyre többen fordítanak figyelmet arra, hogy otthonunkban olyan anyagokat használjanak a mindennapi takarítás során, mellyekkel nem juttatnak plusz vegyszereket a háztartásukba.

környezetbarát tisztítószer takarítás-

Azonban mivel nem mindenki végzett vegyészként vág neki a tisztítószer vásárlásának, ezért fontos, hogy ismerjük azokat a minősítő védjegyeket és emblémákat, melyekkel biztonsággal kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő eljáráson átesett környezetbarát mosószereket.

Miért jobb, hogyha környezetbarát tisztítószerekre váltasz?

Számos olyan anyagot találunk a környezetünkben, amit egyszerűen és olcsón beszerezhetünk, ugyanakkor kiválóan használhatóak tisztításra. A legtöbben azonban még mindig jobban bíznak a boltok polcain található tisztítószerekben. Szerencsére ma már rendelkezésünkre állnak olyan ökotakarítószerek, melyekkel elérhetjük a megfelelő hatást, viszont nem terheljük a környezetünket.

A Greenandclean termékkínálatában megtalálhatod mindazokat a tisztítószereket, melyek segítségével nem kell lemondanod a tisztaság luxusáról, mégis nagyon sokat teszel a környezetedért, hogyha ezek használatára váltasz. Ezek a termékek kevésbé, vagy egyáltalán nem terhelik a vizeinket és olyan anyagokból állnak, melyek sokkal könnyebben bomlanak le, illetve nem irritálják a bőrt sem.

Nem kell lemondani a makulátlan tisztaságról! 

A gyártók kötelesek feltüntetni csomagoláson, hogy milyen típusú termékkel is van dolgunk. Ezek alapján tájékozódhatunk arról, hogy ökotisztítószerekről van szó. Vagy éppen arról, hogy pontosan milyen összetételű anyagot rejtenek a flakonok.

A környezetbarát tisztítószerek a legtöbb esetben növényi alapú összetevőkből állnak. Ezek között találhatunk olyan vegyületeket is, amik a folteltávolításra alkalmasak. De a kellemes illatok előállításához sincs szükség szintetikusan anyagokra, hiszen az illóolajokkal és a természetes illatanyagokkal elérhetjük ugyanezt a hatást. 

Ha eddig az volt a kifogásod a környezetbarát takarítószerek ellen, hogy szereted a kellemes illatot, akkor itt egy újabb érv amellett, hogy te is válts.

Többféle címkével is találkozhatunk a környezetbarát tisztítószerek esetében

Az egyik legelterjedtebb minősítés, amely rákerül a bio élelmiszerekre, tisztítószerekre, valamint szépségápolási termékekre egy francia szabvány szerint működik. Ez azt garantálja, hogy a termék kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és olyan gyártási folyamat során készül, ami szintén alkalmazza a környezetbarát gyakorlatokat.

Létezik egy európai védjegy, ezt azért alapították, hogy a vállalkozásokat arra sarkallják, hogy környezetbarát termékeket hozzanak létre. A termékeknél meg van határozva, hogy mi az a veszélyesanyag-mennyiség, amit a védjeggyel ellátott termék maximálisan tartalmazhat. Ebben az esetben az a cél, hogy az ökoszisztémára ne gyakoroljanak negatív hatást. A termékek megfelelőségét pedig az ökológiai teljesítmény vizsgálatával szükséges igazolni.

 

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek