Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Távozik a Magyar Posta vezérigazgatója

Távozik posztjáról Geszti László, a Magyar Posta Zrt. jelenlegi vezérigazgatója, a tulajdonosi jog gyakorlójával, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-vel (MNV) kötött közös megegyezés alapján 2013. január 15-ével - közölte az MNV kedden az MTI-vel.

A vezérigazgatói feladatok ellátásával 2013. január 16-tól Varga Dezső üzleti vezérigazgató-helyettest bízza meg az MNV.

Az MNV közölte azt is, hogy a Magyar Posta igazgatósága elnökének Polacsek Csaba társasági portfólióért felelős főigazgatót nevezte ki, továbbá igazgatósági tag lett Lontai Dániel.

Geszti László a munkaviszonya megszűnésével egyidejűleg igazgatósági tagságáról is lemondott. Geszti 2011. szeptember 1-jétől töltötte be a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatói pozícióját, vállalva, hogy a társaságot felkészíti a 2013-as piacnyitásra. Geszti László ezt a vállalást a posta menedzsmentjével együtt sikerrel teljesítette. A társaság eredménye 2012-ben az előző évhez képest javult, és megtörténtek azok az átalakítások, amelyek a szabad piacon való részvételhez szükségesek voltak - áll az MNV közleményében.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter