Távozott a Miskolc Holding vezérkara"/>
Megjelent: 9 éve

Távozott a Miskolc Holding vezérkara

Távozott posztjáról a miskolci önkormányzati cégeket tömörítő Miskolc Holding Zrt. néhány hónappal ezelőtt kinevezett vezérkara - írta az Észak-Magyarország.

A cég vezérigazgatója, igazgatósági elnöke, valamint az egyik igazgatósági tag egyszerre nyújtotta be lemondását. Szabó Tamás vezérigazgató a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő napilapnak azt mondta: a városvezetés és közte szakmai nézetekben különbségek voltak.

A miskolci közgyűlés csütörtökön zárt ülésen máris döntött az igazgatótanács új tagjainak megválasztásáról, a társaság vezetését Vécsi György, a holding egyik tagvállalatának, a Miskolci Hőszolgáltató Kft.-nek az ügyvezetője látja el. Kriza Ákos (Fidesz-KDNP) miskolci polgármester a holding működését másképp képzelte el, mint a lemondott vezetők, gyorsabb átszervezést, fokozottabb takarékosságot szeretett volna - olvasható az Észak-Magyarországban.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter