Tízezer dolgozójától válik meg a brit távközlési óriás"/>
Megjelent: 12 éve

Tízezer dolgozójától válik meg a brit távközlési óriás

Tízezer dolgozójának elbocsátását jelentette be jövő március végéig a brit BT (korábban British Telecom) távközlési vállalat.

A cég már megszabadult négyezer alkalmazottjától, így hatezertől kell még megválnia a határidőig - közli a BBC. Jelenleg nagyjából 160 ezer embert foglalkoztat a társaság világszerte.

A kirúgások zöme a brit dolgozókat érinti, a szigetországban négyezer állás megszűnése várható. A befektetők kedvezően fogadták a BT döntését, mert azok alacsonyabb árakat eredményezhetnek. A vállalat részvényeinek értéke tizenkét százalékkal emelkedett ma reggel a Londoni Értéktőzsdén.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter