Tízezres leépítésről döntött a Pioneer"/>
Megjelent: 11 éve

Tízezres leépítésről döntött a Pioneer

A japán Pioneer elektronikai vállalat világszerte összesen 10 ezer fős létszámcsökkentést hajt végre - jelentette a cég csütörtökön.

A vállalat 36 900 fős létszámából hatezer teljes munkaidős foglalkoztatottól, vagyis a létszám 16 százalékától megválik, emellett négyezer részmunkaidős foglalkoztatottnak is felmondanak.

A Pioneer nem ismertette, hogy a létszámleépítés milyen mértékben érinti Japánban, illetve külföldön működő üzemeit.

A létszámcsökkentésre az autórádiók és a plazmatévék iránt a gazdasági válság következtében mérséklődő kereslet kényszeríti a vállalatot. A "drasztikusnak" minősített átalakítások részeként a a cég 2010-ig felhagy a televíziók gyártásával.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter