Megjelent: 7 éve

Több mint 800 résztvevő az Országos Bérügyviteli Bajnokságon

A szakmai megmérettetés igénye és az értékes nyeremények több mint 800 jelentkezőt vonzottak a NAV, a BGF és a NEXON által szervezett I. Országos Bérügyviteli BajnokŹságra. A bajnokság második online fordulójára további jelentkezőket is várnak a szervezők 2013. augusztus 20-ig.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Budapesti Gazdasági Főiskola és a NEXON közös szervezésében zajló Országos Bérügyviteli Bajnokság első online fordulója június 20. és július 20. között zajlott le. A megmérettetésre több mint 800 résztvevő jelentkezett, ugyanakkor még a második fordulóban csatlakozóknak is esélyük lehet a döntőbe való bejutásra és az értékes nyereményekre, ezért a szervezők várják a további jelentkezőket.

Az első fordulóban 4 feladatot kellett megoldani, ebből 2 számításos, 2 pedig tesztfeladat volt. Az elemzések azt mutatják, hogy a versenyzők a tesztfeladatokban értek el jobb eredményeket, melyekben az elérhető 15-15 pontból átlagosan 12-őt szereztek.

A bajnokság második on-line fordulója július 20-án kezdődött, a feladatok megoldásának leadási határideje augusztus 20. éjfél. A hagyományteremtő verseny célja, hogy a komoly szakmai elismeréssel bíró megmérettetéssel felhívja a figyelmet a bérügyvitel területén dolgozók munkájára.

Díjazás

 • A bruttó 2 millió forint összdíjazású bajnokság nyertesei pénzbeli, illetve tárgyi jutalomban részesülnek.
 • -A bajnokságban legtöbb pontszámot elérő 100 résztvevő a NAV, a BGF és a NEXON képviselői által aláírt, szakmai kiválóságot igazoló Tanúsítványt kap.
 • -Azoknak a résztvevőknek, akik szakirányú felsőoktatási intézmények hallgatói és kiemelkedő eredményt érnek el a versenyben, a NEXON ösztöndíjat, továbbá féléves gyakornoki munkahelyet biztosít.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  Follow hrportal_hu on Twitter