kapubanner for mobile
Megjelent: 10 éve

Új elnök a Felnőttképzők Szövetségénél

A napokban tartotta tisztújító közgyűlését a Felnőttképzők Szövetsége. A közgyűlés a szervezet új elnökévé, a leköszönő dr. Lakos István utódaként, dr. Zsuffa Ákost választotta meg - áll a szövetség közleményében.

Az elmúlt években a kormányzat jogalkotói tevékenységének, valamint a felnőttképzést érintő intézkedéseinek véleményezésében - az érdekképviseleti munka során - szoros munkakapcsolat alakult ki a Felnőttképzők Szövetsége (FVSZ ) és az Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesülete (AFIOE) között.

A közgyűlés döntött arról is, hogy az új elnökség megkezdheti a tárgyalásokat az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete (AFIOE) beolvadásáról az FVSZ-be.

Mindkét szervezet egyetért abban, hogy jelen szervezeti és törvényi keretek között céljaikat a jövőben akkor érhetik el, ha megteszik a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az AFIOE beolvadása létrejöhessen a Felnőttképzők Szövetségébe.

A Felnőttképzők Szövetségének céljai továbbra is a releváns információk közvetítése, minőségi szolgáltatások nyújtása a tagok számára, a felnőttképzés szakmai érdekeinek képviselete, a minőségi felnőttképzés fontosságának kommunikálása.

A beolvadás után Magyarország legnagyobb érdekképviseleti szervezeteként kellő súllyal tud majd megjelenni az érdekegyeztetés különböző fórumain.
  • 2024.05.23Külföldiek foglalkoztatása Magyarországon – Dr. Fehér Dániel Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismeretiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek