Megjelent: 6 éve

Új elnök a Felnőttképzők Szövetségénél

A napokban tartotta tisztújító közgyűlését a Felnőttképzők Szövetsége. A közgyűlés a szervezet új elnökévé, a leköszönő dr. Lakos István utódaként, dr. Zsuffa Ákost választotta meg - áll a szövetség közleményében.

Az elmúlt években a kormányzat jogalkotói tevékenységének, valamint a felnőttképzést érintő intézkedéseinek véleményezésében - az érdekképviseleti munka során - szoros munkakapcsolat alakult ki a Felnőttképzők Szövetsége (FVSZ ) és az Akkreditált Felnőttképző Intézmények Országos Egyesülete (AFIOE) között.

A közgyűlés döntött arról is, hogy az új elnökség megkezdheti a tárgyalásokat az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete (AFIOE) beolvadásáról az FVSZ-be.

Mindkét szervezet egyetért abban, hogy jelen szervezeti és törvényi keretek között céljaikat a jövőben akkor érhetik el, ha megteszik a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az AFIOE beolvadása létrejöhessen a Felnőttképzők Szövetségébe.

A Felnőttképzők Szövetségének céljai továbbra is a releváns információk közvetítése, minőségi szolgáltatások nyújtása a tagok számára, a felnőttképzés szakmai érdekeinek képviselete, a minőségi felnőttképzés fontosságának kommunikálása.

A beolvadás után Magyarország legnagyobb érdekképviseleti szervezeteként kellő súllyal tud majd megjelenni az érdekegyeztetés különböző fórumain.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Lemondott a Nemzeti Választási Iroda elnöke

Augusztus 31-i hatállyal lemondott a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöki tisztségéről Pálffy Ilona és nyugdíjba vonul - közölte az NVI. Teljes cikk

Új vezérigazgató a Xerox Magyarország élén

Az új vezető 2003-ban csatlakozott a vállalathoz. Teljes cikk

Demkó-Szekeres Zsolt került a KELER Zrt. élére

A KELER igazgatósága július 31-ével Demkó-Szekeres Zsoltot nevezte ki a KELER Zrt. vezérigazgatójának - közölte a vállalat. Teljes cikk