Megjelent: 11 éve

Új elnök az akkreditált felnőttképzők élén

Konkrét stratégiai tervvel érkezett az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének élére dr. Zsuffa Ákos, aki a korábbi elnököt dr. Csikesz Tamást váltja a vezetői pozícióban. Az új elnök missziója és célja többek között az egyesület pozíciójának további erősítése, a tagok szakmai érdekeinek képviselete.

Az elnöki székből saját kezdeményezésére távozó, de tiszteletbeli elnökségi tagként a továbbiakban is jelenlévő Csikesz Tamás az elmúlt években olyan lépéseket tett az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesületének (AFIOE) pozícionálása érdekében, amely kiváló alapot jelenthet az új elnök jövőbeni terveihez. A korábbi elnök munkája révén vált az AFIOE a legnagyobb tudásfejlesztőket tömörítő szervezetté, amely olyan támogató folyamatokkal egészült ki, mint például a garantált jogi háttér megteremtése, a havonta megjelenő hírlevelek rendszeresítése, valamint az önálló felnőttképzési weboldal elindítása.

A felnőttképzési intézmények társadalmi jelenlétét tovább erősíti majd 20 pontos programjával Zsuffa Ákos, aki tartósan és vitathatatlanul a legnagyobb, képző intézményeket tömörítő független érdekképviseleti szervezetként képzeli el a jövőben az AFIOE-t - a tagok, a szakma és a széles közvélemény szempontjából egyaránt.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter