Megjelent: 12 éve

Új elnök dirigálja a Pedagógusok Szakszervezetét

A Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) újonnan megválasztott elnökével, Galló Istvánnéval folytatott megbeszélést Hiller István oktatási és kulturális miniszter július 15-én, 10 órától.

A megbeszélést követő sajtótájékoztatón mindkét fél reményét fejezte ki az eddig is kiegyensúlyozott kapcsolatok megőrzésére, hiszen a tanácskozáson a minisztérium támogatást kért és kapott az ország legnagyobb taglétszámú pedagógus szakszervezetének új elnökétől.

Hiller István egy jelentős megállapodás megkötéséről is említést tett, mely a PSZ támogatásával és segítségével jött létre és a pedagógusok juttatásait szabályozza. Galló Istvánné egy új, szakmai szervezetektől és fórumoktól függetlenül megvalósuló kezdeményezésről számolt be, melynek keretein belül havi rendszerességgel vesz részt informális konzultáción a miniszterrel.

Edupress.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter