Szerző: HR Portal
Megjelent: 11 éve

Új főszerkesztő a Cosmopolitannél

Sabján Johannát nevezte ki a Cosmopolitan új főszerkesztőjévé a Sanoma Budapest Zrt - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Sabján Johanna
A 27 éves Sabján Johanna 2009. május elsejétől irányítja a magazin szerkesztőségét. Szabó Patrícia, a Cosmopolitan eddigi főszerkesztője négy év után válik meg a laptól, és más, kreatív kihívást tervez a Sanoma Budapest Zrt-n belül. Új feladata mellett Sabján Johanna tovább vezeti az Otthon magazint, a lakberenedezési havilap új főszerkesztőjének érkezéséig.

"Sabján Johanna kiválasztását több körös írásbeli és szóbeli pályázati folyamat előzte meg, amely mind a Hearst Magazines International, mind a Sanoma Budapest szigorú kiválasztási gyakorlatát figyelembe vette. A döntésnél igen fontos szempont volt a kreatív személyiség és az a tudatos szerkesztési gyakorlat, amellyel az új főszerkesztő Cosmopolitan brandet tovább tudja erősíteni az olvasói és a hirdetői piacon egyaránt" - nyilatkozta a kinevezéskor Lipták Tímea lapigazgató.

Sabján Johanna 2000 és 2004 között kreatív producerként több műsort is jegyzett a TV2-nél, majd a divat.hu főszerkesztője lett. 2005-ben és 2006-ban az Ötletház című lakberendezési magazinnak dolgozott, ugyanebben az időben az Ötlet-tér címmel futó belsőépítészeti magazin főszerkesztői teendőit is ellátta. Majd az M1 Kultúrház című műsorának szerkesztője, 2007-től pedig az RTL Klub Reggeli című produkciójának egyik felelős szerkesztője volt.

2008 februárjában immár a Sanoma Budapest Zrt.-nél az Otthon, az Atrium és az otthon.hu orgánumok főszerkesztője. Irányítása alatt az Otthon teljesen megújult, s a koncepcióváltás eredményeképpen a living irányzat felé mozdult el. Nevéhez fűződik az otthon.hu site teljes megújítása is.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter