Megjelent: 6 éve

Új HR-igazgató a Microsoft Magyarországnál

2014 januárjától Friedl Zsuzsanna lesz a Microsoft Magyarország HR-igazgatója. Elődje, Fekete Judit, 2009 áprilisa óta töltötte be a posztot, írja a cég közleményében.

Fekete Judit a magyar leányvállalatnál eltöltött több mint négy éve alatt olyan eredményes munkát folytatott, hogy regionális szinten folytatja pályafutását, a Microsoft közép-kelet európai központjának HR-igazgatója lesz.

Friedl Zsuzsanna január 6-tól tölti be a HR-igazgatói posztot a Microsoft Magyarországnál. Pozíciójából adódóan tagja lesz a hazai leányvállalat menedzsmentjének, illetve a kelet-közép-európai HR vezetőtestületnek is.
Friedl Zsuzsanna

Zsuzsanna jelenleg az 1300 főt foglalkoztató UPC Magyarország HR-igazgatója. 16 éves múltra visszanyúló karrierjét a General Electric Lighting üzletágának HR csapatában kezdte, ahol több generalista és regionális HR menedzseri pozíciót töltött bea HR tevékenység minden területén. A UPC HR igazgatójaként az elmúlt 6 évben jelentős eredményeket ért el a magas teljesítmény fókuszú vállalati kultúra kialakításában, illetve vezetőfejlesztésben, coachingban és tehetséggondozásban szerzett értékes tapasztalatokat. Friedl Zsuzsanna diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerezte közgazdaságtanból.

"Nagyon örülök, hogy a Microsoft csapatához csatlakozhatok, amely híres világszínvonalú HR folyamatairól és vezetési gyakorlatairól. Emellett különösen fontos számomra, hogy egy olyan technológiai csapat tagja lehetek, amely valódi hatással bír jövőnk és mindennapjaink alakulására," - mondta el Friedl Zsuzsanna.

Friedl Zsuzsanna elődje, Fekete Judit 2013 szeptembere óta a Microsoft közép-kelet európai központjának HR-igazgatója. Új pozíciójában feladata a müncheni székhelyű regionális központ HR irányítása, valamint a 32 országból álló régió HR folyamatainak koordinációja.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter