Megjelent: 7 éve

Új igazgató az Ernst & Youngnál

Új szakértővel erősít az Ernst & Young, Seregdy Tamás az Üzleti Tanácsadási Szolgáltatások igazgatójaként csatlakozik a céghez.

images

"Elsődleges célom, hogy a szerteágazó vezetési tanácsadói piacon az ügyfelek megismerjék az Ernst & Young személyre szabott szolgáltatásait. Az ügyfelek ma már nemcsak a problémák feltárását várják el a tanácsadóktól, hanem a megoldást és az ahhoz vezető úton a folyamatos szakmai segítséget. Mi pontosan ezt kínáljuk, hogy a végén együtt osztozhassunk a sikerekben" - mondta a szakember.

Seregdy Tamás elsődleges szakterülete az üzleti stratégiát a mindennapokba átültető (üzletfejlesztési, CRM, működésfejlesztési, hatékonyságjavítási) megoldások, valamint az ezeket kiszolgáló IT-rendszerek előkészítése, megvalósítása és minőségbiztosítása a pénzügyi, az energetikai, a közmű, valamint a telekommunikációs szektorban.

A szakember mintegy húszéves, szektorokon átnyúló tapasztalattal rendelkezik az üzleti tanácsadás és az informatikai projektmenedzsment területén.

Nevéhez fűződik a magyar pénzügyi szektor eddigi legjelentősebbnek tartott vállalati folyamatátszervezési (Business Process Reengineering - BPR) programjának kidolgozása. Munkája során részt vett számos meghatározó magyarországi pénzintézet kereskedelmi és kkv-stratégiájának kidolgozásában, valamint üzlet- és működésfejlesztési projektjeiben is.

2006 óta az üzleti életben betöltött pozíció mellett CRM modulvezetője a budapesti International Business Schoolnak.

Diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen és a nagy-britanniai Brunel University-n szerezte.

  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter