Új igazgatósági tag az Erste Banknál"/>
Megjelent: 11 éve

Új igazgatósági tag az Erste Banknál

Új taggal bővül március 1-jétől az Erste Bank Hungary Nyrt. igazgatósága. Pelle László igazgatósági tagként a bank informatikai rendszereiért és operációjáért felel majd.

A 42 éves szakember a HSBC Credit Zrt. vezérigazgatói pozíciójából érkezik az Erstéhez, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Pelle László korábban Prágában, a HSBC Csoport Közép-Kelet Európai Regionális Igazgatóságánál vezérigazgató-helyettesként a kelet-európai lakossági banki expanzió irányításáért felelt.

A HSBC-nél töltött időszakot megelőzően több mint egy évtizedet töltött el a Citigroup Csoportnál, ahol számos külföldön töltött év után a magyarországi leánybank operációs, informatikai és üzemeltetési ügyvezető igazgatója volt 2007-ig.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter