Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 éve

Új magyar HR vezérigazgató-helyettes a Telenornál

2013 január elsejétől Németh Zoltán a Telenor Magyarország emberi erőforrásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Elődje, Anne Brigitte Kverum a Telenor Csoportnál folytatja pályafutását - tudatta a telekommunikációs vállalat.

A Telenor Magyarország 2013 januárjától Németh Zoltánt nevezi ki a vállalat humánerőforrás vezérigazgató-helyettesi feladatainak ellátására. Az új vezető fő feladata annak a korszerű és elismert HR tevékenységnek az erősítése, melynek célja, hogy a Telenor a legvonzóbb munkahellyé váljon a munkaerőpiacon.

Németh Zoltán 2002-ben csatlakozott a Telenorhoz, korábban olyan vállalatoknál szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat, mint az Unilever és a Philips. 2009-től a Telenor humánerőforrás igazgatója, most másfél éves nemzetközi megbízatás után a Telenor Montenegro humánerőforrás vezérigazgató-helyettesi posztjáról tér vissza.

"Anne Brigitte Kverum Németh Zoltánnal számos fontos átalakítást hajtott végre a Telenor Magyarországnál és ami a legfontosabb: megalapoztak egy új, példaértékű vállalati kultúrát. 2013-tól Németh Zoltán feladata lesz tovább erősíteni a Telenor által képviselt munkáltatói értékeket.

Németh Zoltán a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerzett közgazdász, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen személyügyi szakközgazdász végzettséget, ezt követően ugyanitt MBA fokozatot. Németh Zoltán 40 éves, házas, két kisfiú édesapja.

Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Új főigazgatója van az Országos Széchényi Könyvtárnak

A Népszava értesülései szerint Hammerstein Judit mandátuma másfél évre szól. Teljes cikk

Új vezető a UPS Magyarország élén

A UPS (NYSE:UPS) bejelentette, hogy Yannick Mooijman személyében új országigazgatót nevez ki magyarországi, görögországi, romániai és szlovéniai... Teljes cikk

Átszervezések és kirúgások a török jegybanknál

A török jegybank átszervezésének részeként kirúgták a jegybank vezető közgazdászát, Hakan Karát, valamint a bank több osztályvezetőjét is - írja a portfolio.hu. Teljes cikk