kapubanner for mobile
Megjelent: 12 éve

Új magyar ügyvezető igazgató a Rossmannál

A Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél idén nyártól újra magyar ügyvezető, Flórián László látja el a szervezet operatív irányítási feladatait - írja a portálunkhoz eljuttatott sajtóközelmény.

Flórián László ügyvezető igazgató 2012. augusztus 1.-től vette át az operatív irányítást a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél. Több mint 15 éve dolgozik a kiskereskedelemben, elsősorban értékesítési területen. Legutóbb Romániában egy barkácslánc értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

A Rossmann fejlődésének alapjait Florian Knauer és Ulrich Bensemann ügyvezetők fektették le az elmúlt közel három évben a németországi stratégia magyar piacra történő konzekvens átültetésével, melynek fókuszában a speciális drogéria választék, és az árérzékeny piacra jellemző árképzés áll. Ezért az elmúlt időszak számos egyéb változást is hozott a drogérialánc életében.

"Felülvizsgáltuk az üzletek elhelyezkedését, több boltot nyitottunk, bezártunk, illetve átépítettünk, ahol szükséges volt, felújítottuk a boltberendezést, komoly befektetéseket eszközöltünk. A szortiment kialakításában és az árazásban említett változások mellett a reklámstratégiában is komoly újításokat vezettünk be. Megújítottuk az árudiszpozíció területét és racionalizáltuk a járműparkot. A jövőben is ezt a megkezdett és mai magyar piacon jól működő stratégiát szeretnénk tovább vinni. Az eredmények minket igazolnak" - mondta Flórián László, a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. új operatív ügyvezető igazgatója.

A Rossmann Európában hat országban, Németországban, Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Törökországban és Albániában található meg. A 2531 üzlettel rendelkező drogérialánc közel 31.000 embert foglakoztat. 2012 első nyolc hónapjában a Rossmann Magyarország Kereskedelmi Kft. közel 10 százalékos bruttó árbevétel növekedést könyvelhetett el.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek