Megjelent: 7 éve

Új operatív igazgató a Young and Partnersnél

Benyó Zsuzsannát nevezték ki a Young and Partners kommunikációs ügynökség operatív vezetőjévé szeptembertől - tudtuk meg a cég a lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.

images

Benyó Zsuzsanna
Szeptembertől új vezetővel erősíti csapatát a Young and Partners kommunikációs ügynökség Benyó Zsuzsanna személyében. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember 13 év után távozik a Grayling-től, ahol számos szenior hazai és nemzetközi pozíciót töltött be; illetve az utóbbi 3,5 évben új posztjához hasonlóan a cég operatív vezérigazgató-helyetteseként dolgozott.

Benyó Zsuzsanna, a közép-kelet-európai régió egyik vezető kommunikációs szakértője, pályafutása során magyarországi megbízatásain kívül vezette már a Grayling román és a bolgár irodáit, helyettesítette a dél-kelet-európai regionális igazgatót, illetve 19 ország kiemelt regionális ügyfeleiért felelős ügyfélkapcsolati igazgató is volt. A Young and Partners új operatív igazgatója korábbi tanácsadói munkájával számos vezető nagyvállalat, kormányzati intézmény és szakhatóság tevékenységét támogatta nemzetközi szinten. Eddigi pályája során számos olyan céggel dolgozhatott együtt, mint a Google, IKEA, General Electric, IBM, Canon, Lenovo, Panasonic, Magyar Telekom és az EasyJet. Továbbá jelentős szerepe volt a Grayling (anno Mmd) magyar vállalati és B2B kommunikációs szakértői csapatának felállításában, valamint az Mmd nemzetközi hálózatának kiépítésében és kiterjesztésében, 2012 óta az AmCham digitális média munkacsoportjának alapító-vezetője, és a jövőben is a bizottság vezetője marad.

Zsuzsanna szakterületei közül kiemelkedik a stratégiai kommunikációs tanácsadás, válságkommunikáció, a vállalati márkaépítés, CSR, valamint a digitális média (beleértve a mobilalkalmazások fejlesztését is). Az Mmd romániai csapatának egyik vezetőjeként kiemelkedő munkájával kiérdemelte az egyik legrangosabb nemzetközi szakmai díjat, a „European Excellence in Public Relations” elismerést a dél-kelet-európai régióban, valamint a „Sabre Award Certificate of Excellence” kitűntetést a GE részére készített regionális corporate bloggal.

Zsuzsanna rendelkezik egyetemen megszerzett politológus diplomával, valamint közgazdász főiskolai diplomát szerzett német-angol nemzetközi kommunikáció szakon. Folyékonyan beszél angolul, németül és franciául, emellett folyamatosan fejleszti tudását román, orosz, illetve bolgár nyelvekben. Zsuzsanna két kisfiú és egy kislány boldog édesanyja.
  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter