Megjelent: 12 éve

Új ügyvezető igazgató az IQSYS Zrt.-nél

A Magyar Telekom Csoport tagvállata, az IQSYS Zrt. Igazgatósága 2008. szeptember 15-ével a vállalat ügyvezető igazgatójává Rékasi Tibort nevezte ki, aki ezt megelőzően a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett, áll a cég közleményében.

A 35 éves menedzser a budapesti Külkereskedelmi Főiskolán szerzett diplomát, majd ezt követően üzleti képzések keretében bővítette ismereteit. Szakmai pályáját az Integra Kft.-nél kezdte ügyfélmenedzserként. 1997-től az Unisys Magyarországnál dolgozott a pénzügyi üzletfelek ügyfélmenedzsereként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként. 2000-ben csatlakozott a Cisco Systems Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezető, majd a nagyvállalati üzletág igazgatója lett. 2007 februárjában kinevezték a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójává, és e pozíciójában a vállalat operatív irányítása mellett felelős volt a teljes hazai értékesítési tevékenység koordinálásáért is.

Horvai Mátyás, az IQSYS eddigi ügyvezető igazgatója a jövőben a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások üzletágának menedzsmentjében stratégiai feladatokat lát el.

A Magyar Telekom 100 százalékos tulajdonában álló IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. 2008-tól működik a korábbi IQSYS Zrt., az Integris Rendszerház Kft. és a T-Systems Hungary Kft. jogutódjaként. A Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások (T-Systems) üzletágához tartozó cég a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője az informatikai megoldások kidolgozása, megvalósítása és a rendszerintegráció területén.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter