Megjelent: 5 éve

Új ügyvezető igazgatója van a DHL Supply Chain Magyarországnak

Gerencsér Szilárdot nevezték ki a DHL Supply Chain Magyarország ügyvezető igazgatójává. A kimagasló vezetői kvalitásokkal és tapasztalattal rendelkező szakember 2015. augusztus 25-én kezdte meg munkáját a világ vezető szállítmányozási vállalatánál.

Gerencsér Szilárd több mint 15 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik a logisztika és a telekommunikáció területén. Karrierjét a Flextronics Magyarországnál kezdte, ahol először a beszerzési területen tevékenykedett, de rátermettségének köszönhetően hamar előléptették a terület vezetőjévé.

Az elmúlt 7 évet a Nokia Magyarországnál töltötte, ahol előbb az anyaggazdálkodási területet vezette, mely pozíciójában új modelleket és eszközöket vezetett be a szolgáltatás és a termék minőségének javítása és a vásárlói elégedettség fokozása érdekében. Kimagasló eredményinek köszönhetően 2010-ben kinevezték a vállalat logisztikai vezetőjévé, mely pozícióját távozásáig betöltötte. Emellett 2012 és 2013 között a vállalat ügyvezető igazgatója is volt, mely időszak alatt a szervezetet sikerült egy teljes ellátási láncon átívelő projekt keretében úgy átalakítani, hogy közben a folyamatos, eredményes, költség- és környezetkímélő működés zökkenőmentessége biztosítva volt.

A DHL Supply Chain Magyarország ügyvezető igazgatójaként az ügyfelek ellátási lánccal kapcsolatos igényeit szem előtt tartva, Gerencsér Szilárd a hatékonyság és a minőség további fejlesztéséért felel majd.

„Új pozíciómban kiemelt célom, hogy az egység működésével eredményesen és hatékonyan járuljon hozzá a vállalat rövid és hosszú távú céljainak megvalósításához. Csapatommal azon fogunk dolgozni, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelően, a piacon elérhető legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk számukra” – hangsúlyozta az új ügyvezető igazgató.

Gerencsér Szilárd rendkívül aktív részese a szakmai közéletnek, a KÜRT Akadémia vendégelőadója, emellett számos konferencia meghívottja. Kimagasló szakmai munkájáért 2014-ben a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság az év Logisztikai Menedzserének választotta.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter