Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Új vezérigazgató a Magyar Suzukinál

A Magyar Suzuki Zrt. jelenlegi vezérigazgatója a társaság vezetését Oura Rjoicsinek adja át; Takeuchi Hiszasit az anyavállalat, a Suzuki Motor Corporation (SMC) terméktervezési vezérigazgatójává léptetik elő – közölte a Magyar Suzuki Zrt.

A társaság tájékoztatása szerint a változást a Suzuki Motor Corporation jelentette be; Oura Rjoicsi a Magyar Suzuki Zrt. május végi közgyűlése után veszi át hivatalosan a vezérigazgatói posztot.

Takeuchi Hiszasi 2007 októberében csatlakozott a Magyar Suzuki Zrt. magyarországi menedzsmentjéhez, mint a cég igazgatóságának tagja, vezérigazgató-helyettes. Később első számú vezetőnek nevezték ki.

A gazdasági válságot követő nehéz időkben sikeresen irányította a Suzuki magyarországi leányvállalatát. Vezérigazgatói tevékenysége során végig fenntartotta a társaságnál a pénzügyi stabilitást és a zökkenőmentes termelést.

Oura Rjoicsi eddig is a Magyar Suzuki Zrt. gyártási területének egyik kulcsszereplője volt. Új szerepében kettős pozíciót fog betölteni, mint gyártásért felelős vezető és mint a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója tevékenykedik majd.

Oura Rjoicsi 1960-ban született. Vegyészmérnöki diplomáját a Yokohamai Egyetem Mérnöki Karán szerezte. Karrierjét 1984-ben kezdte a Suzuki Motor Corporation (SMC) kötelékében, a festőüzemi gyártástervezésért felelt a cég székhelyén.

A leendő vezérigazgató egy éven keresztül - 1990-ben - részt vett a dél-koreai festőüzem létrehozásában. Miután egy évtizedet töltött el az SMC székhelyén, egy újabb üzem felállításával és működtetésével bízták meg az Egyesült Államokban, a georgiai Atlantában.

Azt követően, hogy négy évet töltött az USA-ban, visszatért az SMC koreai üzemébe, hogy a festőüzem vezetéséért feleljen. A Magyar Suzuki esztergomi gyárába 2011-ben került gyártásért felelős vezetőként. Oura Rjoicsi nős, egy gyermek apja. Szabadidejében szeret golfozni - olvasható közleményben.
  • 2021.06.14DEKRA Felnőttképzési konferencia A globális képzési piac meghatározó szereplőjeként fontos számunkra, hogy ügyfeleink képzéseinek tervezéséhez és megszervezéséhez a lehető legtöbb támogatást adhassuk. A 2021. január 1-től hatályos, az OKJ-t felváltó új képzési rendszerrel életbelépő új folyamatok minden munkáltatót érintenek, akik munkavállalóik részére képzéseket szerveznek. Hogy segítsük az eligazodást, illetve iránymutatást nyújthassunk az új képzési rendszerrel kapcsolatban, INGYENES webkonferenciát tartunk a témában. Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter