Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Új vezérigazgató a Magyar Suzukinál

A Magyar Suzuki Zrt. jelenlegi vezérigazgatója a társaság vezetését Oura Rjoicsinek adja át; Takeuchi Hiszasit az anyavállalat, a Suzuki Motor Corporation (SMC) terméktervezési vezérigazgatójává léptetik elő – közölte a Magyar Suzuki Zrt.

A társaság tájékoztatása szerint a változást a Suzuki Motor Corporation jelentette be; Oura Rjoicsi a Magyar Suzuki Zrt. május végi közgyűlése után veszi át hivatalosan a vezérigazgatói posztot.

Takeuchi Hiszasi 2007 októberében csatlakozott a Magyar Suzuki Zrt. magyarországi menedzsmentjéhez, mint a cég igazgatóságának tagja, vezérigazgató-helyettes. Később első számú vezetőnek nevezték ki.

A gazdasági válságot követő nehéz időkben sikeresen irányította a Suzuki magyarországi leányvállalatát. Vezérigazgatói tevékenysége során végig fenntartotta a társaságnál a pénzügyi stabilitást és a zökkenőmentes termelést.

Oura Rjoicsi eddig is a Magyar Suzuki Zrt. gyártási területének egyik kulcsszereplője volt. Új szerepében kettős pozíciót fog betölteni, mint gyártásért felelős vezető és mint a Magyar Suzuki Zrt. vezérigazgatója tevékenykedik majd.

Oura Rjoicsi 1960-ban született. Vegyészmérnöki diplomáját a Yokohamai Egyetem Mérnöki Karán szerezte. Karrierjét 1984-ben kezdte a Suzuki Motor Corporation (SMC) kötelékében, a festőüzemi gyártástervezésért felelt a cég székhelyén.

A leendő vezérigazgató egy éven keresztül - 1990-ben - részt vett a dél-koreai festőüzem létrehozásában. Miután egy évtizedet töltött el az SMC székhelyén, egy újabb üzem felállításával és működtetésével bízták meg az Egyesült Államokban, a georgiai Atlantában.

Azt követően, hogy négy évet töltött az USA-ban, visszatért az SMC koreai üzemébe, hogy a festőüzem vezetéséért feleljen. A Magyar Suzuki esztergomi gyárába 2011-ben került gyártásért felelős vezetőként. Oura Rjoicsi nős, egy gyermek apja. Szabadidejében szeret golfozni - olvasható közleményben.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter