Megjelent: 9 éve

Új vezérigazgató az IBM Magyarország élén

Az IBM Magyarország vezérigazgatói feladatait 2011. február 1-jétől Veres Zsolt látja el. A vezető az Oracle Magyarország technológiai üzletágának igazgatói posztjáról érkezik.

Veres Zsolt neve jól ismert a magyar IT szakmában; több hazai informatikai cégnél látott el magyarországi és regionális vezetői feladatokat egyaránt. Pályáját az IBM-nél kezdte, ahol 12 évet töltött, az Oracle-t megelőzően pedig az SAP-nál 6 évig dolgozott különböző kereskedelmi vezetői pozíciókban.

Veres Zsolt (44) a Budapesti Műszaki Egyetem villamosmérnöki és a Budapesti Gazdasági Főiskola közgazdasági diplomájával rendelkezik, MBA fokozatát a milánói Bocconi Egyetemen szerezte. Németül és angolul beszél. Nős, három gyermeke van.


  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter