Megjelent: 9 éve

Új vezető a Sharp-nál

A Sharp Electronics (Europe) GmbH Magyarországi Fióktelep ügyvezetői posztját 2011. március 1-jétől Szabó Zsolt tölti be. A 45 éves vezető első sorban az információs rendszerek, professzionális megjelenítők értékesítéséért felel majd.

Szabó Zsolt, a Sharp Electronics (Europe) GmbH Magyarországi Fióktelep újonnan kinevezett ügyvezető igazgatója Fábián Istvánt váltja, aki 2008 óta, a fióktelep alakulása óta töltötte be ezt a pozíciót.

Az új vezető informatikus mérnöki, illetve tanári diplomával, valamint közbeszerzési szakértői végzettséggel rendelkezik, továbbá széleskörű értékesítési tapasztalatokkal és a területen fontos kapcsolatokkal bír.

Korábban a Konica Minolta Magyarország Kft. értékesítési menedzsereként dolgozott (2009-2011) a nyomtató üzletágban, azt megelőzően pedig hasonló posztot töltött be a Samsung Electronics hazai leányvállalatánál (2008-2009), előtte pedig a Trendex Infokommunikációs Zrt-nél dolgozott közbeszerzési szakértőként.

Szabó Zsolt legfontosabb feladata, hogy a magyarországi fióktelep csapatával tovább erősítse a Sharp márkanevet a nagyteljesítményű digitális másolók (MFP) piacán, illetve növelje az értékesített eszközök mennyiségét. A MFP-k piacán a Sharp jelenleg stabilan az első öt gyártó között foglal helyet; cél, hogy a márka további piaci részesedés szerzésével az első három cég között szerepeljen.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter