Megjelent: 11 éve

Új vezető az LWp Kommunikációnál

Májustól Jankó Bálint személyében stratégiai igazgatót nevezett ki az LWp Kommunikáció. Az új vezető feladata a stratégiai tervezés, illetve az ügynökség szakmai vezetése lesz, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

images

images

A pozíció létrehozása illeszkedik az LWp Kommunikáció hosszú távú növekedési terveibe. A két alapító tulajdonos, Lenhardt Anita és Weichinger Nóra régóta keresi azt a szakembert, aki önállóan irányítja a napi szintű szakmai működést, biztosítva a legmagasabb minőségű szolgáltatást. Ez fejlesztés lehetőséget teremt arra is, hogy a tulajdonosok - az új igazgató bevonásával és támogatásával - tervezéssel és innovációval foglalkozzanak. Az ügynökség a hagyományosan erős ICT és pénzügyi kommunikációs terület mellett nyitni kíván új iparágak és új szolgáltatások felé, és ebben számít az új vezető szakmai tapasztalataira.

Jankó Bálint közel tizenöt éves kommunikációs tanácsadói, illetve vezetői tapasztalattal rendelkezik. Több mint hét évet töltött a Weber Shandwicknél vezető tanácsadóként, majd ügyfélkapcsolati igazgatóként, ahol a legkülönbözőbb iparágakban - média, energetika, közlekedés, luxus, FMCG - vezetett vállalati és fogyasztói kommunikációs projekteket. Emellett létrehozása óta irányította Magyarország első számú EU-kommunikációs szolgálata, az EUvonal munkáját. Ezt megelőzően a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodáját vezette, korábban a ShowTime Budapestnél nemzetközi koncertek marketingkommunikációjával foglalkozott. Angolul, portugálul és németül beszél.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter