Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Új vezető irányítja a Főgázt

Králik Gábor lett a nemzeti közműszolgáltatási rendszerhez tartozó Főgáz Zrt. új vezérigazgatója ez év október 1-jétől - közölte az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt.

Laczó Sándor, a Főgáz eddigi vezérigazgatója az ENKSZ Első Nemzeti Közműszolgáltatónál az elnök-vezérigazgató integrációs tanácsadójaként folytatja munkáját - jelzi az ENKSZ. A társaság tájékoztatása szerint Králik Gábor már 2014 áprilisa óta segíti a Főgáz munkáját a társaság igazgatóságának tagjaként.

Králik Gábor 39 éves közgazdász, diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. Az elmúlt években az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. földgázüzletági vezérigazgató-helyetteseként és a Magyar Földgázkereskedő Zrt. elnökeként a hazai földgázellátás biztonságának megteremtéséért felelt.

A Főgáz Laczó Sándor elmúlt egy évben végzett munkájának köszönhetően már most az egyetemes földgáz-szolgáltatási piac legnagyobb szereplője, és jövőre a teljes magyar lakosságot a társaság látja majd el földgázzal - idézi a tájékoztatás a Főgáz új vezérigazgatóját.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter