Megjelent: 3 éve

Új vezető tölti a TriGránit HR igazgatói posztját

Dr. Páldi Tamás tölti be 2017. január 9-edikétől a TriGránit HR igazgatói pozícióját. Az új vezető Budapesten, Pozsonyban, Krakkóban és Varsóban egyaránt felelős a cég HR feladatainak irányításáért, írja az irodakereso.info.

Mielőtt csatlakozott volna a TriGranithoz, Páldi Tamás HR vezetőként 7 évet töltött az amerikai Eli Lilly & Company gyógyszeripari cégnél, majd 5 évet TEVA gyógyszergyártónál. Mindkét cégnél hatáskörébe tartozott a stratégiai HR-tevékenység és tagja volt a vezetőségnek is. 1995 és 2002 között különböző értékesítési feladatokat látott el a Eli & Lily-nél, és teljeskörűen felügyelte a cég kórházi és onkológiai üzletágát. Mielőtt csatlakozott volna az üzleti szektrohoz, Tamás 9 évig dolgozott orvosként. 1986-ban szerzett általános orvosi diplomát a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

HR vezetőként hatáskörébe tartozik a munkaerő toborzása, a szervezeti hatékonyság növelése, a munkaerőképzés és -fejlesztés, a teljesítmény-értékelési rendszerek, valamint a munkabérrel és egyéb anyagi juttatásokkal kapcsolatos feladatok.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter