Megjelent: 5 éve

Üzleti világból érkezett vezetőkkel erősít a BKF

Három új felsővezetőt nevezett ki a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola - tájékoztatták portálunkat. A szakemberek olyan világcégektől érkeztek, mint a Deloitte és a Vodafone.

Jákó Eszter személyében tapasztalt marketing és kommunikációs szakember érkezett az intézménybe, mostantól vezérigazgató-helyettesi pozícióban felelős a BKF cégcsoport márkakommunikációs és marketing feladataiért. A Jákó Eszter korábban hasonló munkakörben dolgozott a Sanománál, az Eon-nál és a UPC-nél is. Az előző vezető, Dr. Tóth Ágnes szülési szabadságra megy.

Tiszai Zoltán gazdasági vezérigazgató-helyettesként újonnan létrehozott pozíciót tölt be, feladatköre a pénzügyi terület, az IT és az üzemeltetés vezetésének teendőire terjed ki. Zoltán a BKF-re a Deloitte-tól érkezett.

A hallgatói szolgáltatások területére is új vezetőt igazolt a BKF. A Tanulmányi és ügyfélszolgálati igazgatói pozíciót hozott létre a főiskola, melyet Ilyésné Bariz Bernadett tölt be, aki a korábban a Vodafone vállalati üzletágánál dolgozott értékesítési igazgatóként - derül ki a portálunknak eljuttatott sajtóanyagból.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter