Megjelent: 9 éve

Vasember, Bond és Batman - íme a legjobban fizetett színészek

Robert Downey Jr. garancia a sikerre: ő hozza a legtöbbet a stúdiók konyhájára, idén 1,5 milliárd dollárt "keresett" a Marvel szuperhőseit egyesítő Bosszúállókkal - írta összesítésében a Forbes pénzügyi magazin.

A Bosszúállók - benne többek közt a Vasemberrel, Amerika kapitánnyal és Thorral - rekordot jelentő 207 millió dollárt keresett az észak-amerikai jegypénztáraknál a bemutató hétvégéjén, az év legnagyobb globális kasszasikere, s egyben minden idők harmadik legjövedelmezőbb filmje lett - emlékeztetett a Forbes.

A lista szerkesztői megjegyezték, a Bosszúállók több szuperhőst is felvonultat, a film sikerét azonban egyértelműen Robert Downey Jr. jelenlétének tulajdonítják.

Megengedőbbek voltak a Forbes szerkesztői egy másik "all-star csapat", az Alkonyat-saga szereplőivel. A vámpírszéria negyedik, befejező epizódja, a Hajnalhasadás II. rész jelenleg 779 millió dolláros globális jegybevételnél tart, és még mindig van benne szufla. Az alkotás három főszereplője közül Kristen Stewart került a lista második helyére, a fiatal színésznő ugyanis összességében 1,1 milliárd dollárt hozott a stúdióknak. A Twilight-epizód mellett nagy (kassza)sikert aratott a Hófehér és a vadász című filmje is, amelyre világszerte 397 millió dollár értékben váltottak jegyet.

Ötödik helyen szerepel a Forbes listáján Robert Pattinson, aki 793 millió dollárt "fialt": a Hajnalhasadás II. része mellett feltűnt a Cosmopolis, illetve a Bel Ami - A szépfiú című filmekben is, igaz utóbbi kettő csak 14 millió dollár bevételt hozott. Hatodik az Alkonyatból Taylor Lautner, aki idén csak a vámpírszéria befejező részében volt látható.

A harmadik helyre sorolta a Forbes Christian Bale-t A sötét lovag - Felemelkedése című Batman-film révén, míg a negyedik helyet Daniel Craig foglalja el. A két brit egymilliárd, illetve 951 millió dollárt "keresett".

Daniel Craig a 23. James Bond-kaland, a Skyfall - Égszakadás című alkotással aratott nagy sikert. A 007-es ügynök legújabb küldetése az egymilliárd dolláros jegybevételi küszöb felé araszol.

Info Rádió/MTI
  • 2021.10.21Delta variáns - félelmek, hiedelmek, veszélyek... Mit kell tudni a harmadik oltásról? Dr. Szlávik János a Dél-pesti Centrumkórház OHI Infektológiai osztályának osztályvezető főorvosa. Tavaszi rendezvénysorozatunk során előadásában a Covid19 járványról, a vírus terjedéséről és a megelőzésről beszélt. Mostani előadásában a DELTA variáns okozta vélt és valós félelmekről, veszélyekről, a következő időszakra előrelátható helyzetről és a harmadik oltás kapcsán felmerülő bizonytalanságokról beszél. Részletek Jegyek
  • 2021.10.23Folyamatmenedzsment képzés A képzés célja a folyamatfejlesztés lépéseinek és módszereinek áttekintése, az alapvető folyamatelemzési és folyamatfejlesztési technikák megismerése és konkrét feladatokon, esettanulmányokon keresztül történő begyakorlása. A folyamatmenedzsment képzési program 3 modulból áll: Folyamatmenedzsment alapképzés (Business Process Management), Folyamat teljesítménymérés, folyamatcontrolling (Business Process Control) és Folyamatfejlesztés (Business Process Improvement). A képzések egymásra épülnek, a képzések alapját a BPM képzés adja meg, erre épül rá a BPC, majd végül a BPI képzés. Részletek Jegyek
  • 2021.10.28Távmunka, home-office - eltérő jogi álláspontok - eltérő munkajogi gyakorlatok. Hol hibázhatunk? Rizikók és irányok. Dr. Fodor T. Gábor elismert munkajogász, munkajogi előadó hazai és nemzetközi szinten munkajogi tárgyú cikkek szerzője. Előadásában a Covid19 járványhelyzet kapcsán felmerülő kérdések, tapasztalatok, munkajogi gyakorlatok kerülnek előtérbe, ide értve a home office és távmunka sajátosságait, különbségeit, de szóba kerülnek a veszélyhelyzetet követő időszak várható munkajogi aspektusai is. Részletek Jegyek
  • 2021.11.03A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere – november 3-10-17. Építse fel korszerű L&D folyamatát és generáljon valódi változásokat a szervezete életében, képzésünk segítségével! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter