Megjelent: 5 éve

Vezetőváltás a Schneider Electric logisztikai központjánál

Fél éve Ioannis Oikonomopoulos vezeti a Schneider Electric Regionális Elosztóközpontját.

A 240 dolgozót foglalkoztató, szigetszentmiklósi központ vezetője feladatkörébe az operatív irányításon túl az ügyfélközpontú vállalati kultúra kialakítása is beletartozik.

A közlemény kitér Ioannis Oikonomopoulos pályafutására. A szakember 2003-ban csatlakozott a Schneider Electric vállalathoz logisztikai adminisztrátorként. Menedzserként Görögországban 2011-ig felügyelte a helyi elosztóközpont és az olajtranszformátorokat gyártó üzem tevékenységét, majd attól az évtől Magyarországon folytatta munkáját. Az igazgatói kinevezését megelőző 3 évben a közép-kelet-európai régiót kiszolgáló elosztási lánc tervezéséért és átalakításáért felelős menedzserként koordinálta a logisztikai folyamatok ügyféligényeken alapuló újratervezését.

Korábbi sikerei és nemzetközi szakmai tapasztalata mellett ember- és ügyfélközpontú vezetői attitűdje miatt kérték fel a logisztikai centrum vezetésére, mely már Oroszországot, Ukrajnát és Törökországot is kiszolgálja - áll a sajtóanyagban.

Ioannis Oikonomopoulos Berlinben született, Görögországban nevelkedett szakember igazi multikulturális háttérrel rendelkezik, melyet kulcsfontosságú előnynek tart jelenlegi munkájában. A Piraeus-i Egyetemen megszerzett gazdasági diplomája után tanulmányait a logisztika területére szakosodva folytatta az angliai Cranfield Egyetemen. Ezt követően Olaszországban próbálta ki magát egy gyakornoki pozíció keretében a Fiat járműgyárban, majd a Schneider Electricnél alapozta meg igazán karrierjét - derül ki a közleményből.

Elődje, Burai Roland közel három és fél évig irányította a központot. Pályáját Kinaxis Business Transformation Deputy Director pozícióban folytatja a cégcsoporton belül.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter