Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 6 napja

Akinek fel van függesztve a nyugdíja az kaphat nyugdíjprémiumot?

Akiknek fel van függesztve a nyugdíjuk, december 31-ig, mert elérték a megengedett keresetet/ ez a nők 40 éves nyugdíjba vonulás/, azok is kapnak nyugdíjprémiumot? Mert tavaly nem kaptuk meg az Erzsébet utalványt sem, mert a nyugdíj felfüggesztés után csak fizetést kaptunk december 31-ig és akinek az adott hónapban nem volt nyugdíj kifizetés annak nem adtak Erzsébet utalványt, inkább kiküldték külföldre, ahol szerintem nem tudták hasznát venni.

mdr

Diákot rendelhet pár napra, hétre, de akár hónapokra is. Így annyi költsége merül fel, amennyit a feladat ellátása valóban megkíván.
DIÁKMUNKA - Mire jó? Megéri? Biztonságos? Kényelmes?


Dilemmák a diákmunkával kapcsolatban

A nyugdíjprémium feltétele, hogy novemberben folyósítsák a nyugdíjat a jogosult részére.

Aki válaszol:

Nyugdíjszakértő - Dr. Farkas András

A budapesti ELTE jogi karán summa cum laude végzett jogász. Az elmúlt 22 évben több nagy biztosítótársaság és közvetítő cég felsővezetésének tagja, az élet- és nyugdíjbiztosítások szakértője. 2013 óta a Facebook NyugdíjGuruja több, mint 60 ezer követővel, 2015 óta a NyugdíjGuru News (www.nyugdijguru.hu) alapítója és szerzője.

Tisztelt Kérdezők!

Köszönjük, hogy megtisztelik portálunkat kérdéseikkel, viszont felhívjuk szíves figyelmüket, hogy mielőtt feltenné kérdését, nézze át eddig megjelent cikkeinket és a leggyakoribb kérdéseket a témával kapcsolatban, ehhez használják az oldalon található kereső funkciót, mert számos kérdést többször is megválaszoltunk. A jövőben szerkesztőségünk az azonos témában született kérdésekre a válaszadást szűri.

Kérdezze Ön is szakértőinket, írjon nekünk a kerdes@hrportal.hu címre!

Cafeteriával, béren kívüli juttatásokkal kapcsolatban a szakértőnk Fata László.
Munkajogi kérdésekre Kéri Ádám, a KRS Ügyvédi Iroda munkajogi üzletágvezetője és Dr. Bán Gergely ügyvéd, a Bán és Karika Ügyvédi Társulás alapítója válaszol.
Adózási, bérszámfejtési kérdésekben a UCMS Group ad választ.
A megváltozott munkaképességgel kapcsolatos kérdésekben Kappel Katalin munka-és szervezetpszichológus segít.
HR-esek szakmai kérdésekben Sipos Sándortól kapnak tanácsot.
Coachinggal kapcsolatos szakmai kérdésekben, motivációs, munkahelyi,karrierproblémákkal kapcsolatban Ábri Judit válaszol.
Elbocsátással, outplacementtel kapcsolatos kérdéseiket Hadas Hajdu Helgának tehetik fel
Nyugdíjjal kapcsolatos kérdéseiket Farkas András, a nyugdíjguru szakértője válaszolja meg.
Employer brandinggel kapcsolatban Kádár Balázstól kérdezhet.
HR Szoftverekkel, felhővel kapcsolatban Beck Zsolt ad választ.

Privát emailben nem áll módunkban tanácsot adni, válaszadásra csak cikk formájában kerülhet sor. A kérdezők személyes adatait, nevét, emailcímét nem jelentetjük meg, és a szerkesztés jogát fenntartjuk.

Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Öregségi nyugdíjasnak jár-e nyugdíj kiegészítés?

Érdeklődnék, hogy feleségemnek, aki évek óta rokkantsági ellátása volt, 2017 augusztus 17.-e óta újraszámítással öregségi nyugdíjas, jár-e... Teljes cikk

Ha egészségkárosodott vagyok, mikor mehetek öregségi nyugdíjba?

Én 1996 óta voltam 50% -os, 2015 -töl 46% -os lett az egészségi állapotom. 2 éve kapom az özvegyi ellátást. Kérdésem az lenne hány éves koromban... Teljes cikk

Ha dolgoztam nyugdíjasként, mikor kapom meg az emelést?

Aki nyugdíjasan dolgozott mikor kapja meg a 0.5 százalék nyugdíjemelést? Teljes cikk

Miért nem kaptam meg a 0,5%-os nyugdíjemelést?

Mindenhol azt olvasom, hogy nem kell kérni a nyugdíjasnak a 0,5 %-os nyugdíjemelést. Ezt korábban február-március táján kérelemre megkaptuk. Most az... Teljes cikk

Miért nem kaptam meg a 0,5%-os nyugdíjemelést?

Mindenhol azt olvasom, hogy nem kell kérni a nyugdíjasnak a 0,5 %-os nyugdíjemelést. Ezt korábban február-március táján kérelemre megkaptuk. Most az... Teljes cikk

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár