kapubanner for mobile
Megjelent: 11 hónapja

Bécsi kórházat magyar biztosítással, vagy örökéletet a cafeteriába?

Örökéletet ugyan nem tehetünk a juttatási csomagba, de azért egy “bécsi kórház magyar biztosítással” elég attraktív lehet!

medihelp vizsgálat egészség -

Örökéletet ugyan nem tehetünk a juttatási csomagba, de azért egy “bécsi kórház magyar biztosítással” elég attraktív lehet!

Ha HR-esként pusztán kipipálni akarjuk a cafeteria divatos komponenseit, hirtelen a sor végén találhatjuk magunkat a pozíció vonzerejét tekintve. Persze kreatívkodhatunk csocsóasztallal meg ingyenes limonádéval, de a jelentős pozícióba várt rangos munkaerő túllát ezen, és valódi, meggyőző tartalmakat vár el. Olyat, ami a tekintélyét tükrözi, amit magához méltónak talál. 

Például, ha bármilyen egészségügyi tünetet észlel, egy szempillantás múlva bármelyik hazai vagy európai kórház, magánorvos ajtaja kitárul előtte. Korszerű berendezések, modern eljárások és a legszívélyesebb gondoskodás fogadja. Ezekben az intézményekben megőrizheti az emberi méltóságát, sőt, kiváltságosnak érezheti magát. A színvonalas környezet, a személyzet odaadó törődése, a rászánt idő, a professzionális eljárásrend mind-mind arra szolgál, hogy minél hamarabb visszanyerje jóllétét és teljes egészségét. 

A MediHelp egészségbiztosítás kitöröl minden rémképet, ami az egészségügyi ellátásban szerezhető ma Magyarországon. Az ügyfeleink nem ismerik a kétségbeesés érzését. Ha megfájdul, elszakad, belobban, elzáródik, stb. bármijük, akkor a telefonálgatás helyett megguglizzák, hogy ki a probléma legismertebb szaktekintélye itthon vagy Európában. Ezt követően egy héten belül olyan diagnózist, gyógykezelést kapnak, ami az aggodalmukat szerte foszlatja.

Munkáltatóként pedig nincs is nagyszerűbb egy motivált, elégedett, önmagát megbecsültnek érző munkatársnál.

Közel tíz év tapasztalatát tudhatjuk magunk mögött, melynek során prémium egészségbiztosításunk a magas hozzáadott értéket termelő munkavállalók privilégiuma lett.

Kik az ügyfeleink és milyen célból kötöttek nemzetközi magán egészségbiztosítást?

  • Technológiai cégek, a magasan képzett mérnökeik, fejlesztőik számára annak érdekében, hogy ők betegség esetén se essenek ki tartósan a munkából.
  • Gyártók, akik nehezen találnak szakmailag megfelelő színvonalú mérnök, közgazdász munkaerőt, és amikor megtalálják, akkor igyekeznek olyan minőségű előnyöket nyújtani számukra, amitől ők kitartanak. 
  • Cégek, akik Európa területén vállalnak megbízásokat és magyar munkaerőt foglalkoztatnak külföldön. Számukra életbevágó, hogy az épp kint tartózkodó munkatársuk a lehető legkisebb egészségügyi kockázattal rendelkezzen. 
  • Cégek, akik EU-n kívüli munkaerőt alkalmaznak. Az ő családtagjaik számára a tartózkodási engedély feltétele az egészségbiztosítás megléte. A MediHelp magán egészségbiztosításával pedig jóval több és színvonalasabb szolgáltatáshoz jutnak, mint ha teszem azt állami egészségbiztosítást vásárolnának, ami egyébként még költségesebb is lenne. 

Mitől olyan vonzó ez ügyfeleink számára?

  • Magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást finanszíroz a kisebb megbetegedésektől a legsúlyosabb, rettegett betegségekig (daganatos betegségek, szív- és érrendszeri megbetegedések, szervátültetés) 
  • A választott csomagtól függően fedezi a járóbeteg- és fekvőbeteg ellátást
  • A diagnosztikán túl a műtétet is finanszírozza a teljes gyógyulásig
  • Diagnosztizált betegségekhez a felírt gyógyszereket teljeskörűen téríti 
  • Szabad a szolgáltató választás itthon és a fedezettől függően bárhol a világon
  • Céges szerződés esetén csoportos kedvezményeket biztosít
  • 20 fő munkavállalói létszám felett 15% pótdíj ellenében fedezi az összes meglévő
  • betegséget
  • 24 órás telefonos asszisztencia érhető el magyarul és angolul
  • A biztosítási csomag szűrési csomagot is tartalmaz
  • Mindezt Magyarországon és egész Európában/világszerte

Hogyan használjuk, hogy elérje a célját?

  • A MediHelp magán egészségbiztosítása béren kívülinek nem minősülő juttatás, amely kedvezőbb adókulccsal adható, mint a bér, 33,04% adóvonzata van. 
  • A biztosítás megkötésekor az ügyfelek egyéni, részletes, személyes tájékoztatást kapnak, amely pontosan informálja őket az egészségbiztosításuk hasznáról, használhatóságáról. Célunk mindig az, hogy ügyfeleink ténylegesen használják a rendelkezésükre álló egészségbiztosítást. Így tartósan elégedettek lesznek és ügyfeleink maradnak.
  • Javasoljuk, hogy vállalatvezetőként, HR-esként minden évben hívják fel munkatársaik figyelmét a szűrőcsomag előnyeire, ezzel is az egészségtudatosságra inspirálva őket. 
  • A legkisebb nátha esetén is emlékeztessék munkatársaikat, hogy egészségbiztosításuk kiterjed vizsgálatokra, gyógykezelésekre.

Összességében a magán egészségbiztosítás egy olyan társ, amely a munkáltató és a munkavállaló egységét erősíti, pozitív módon kontraszelektál, lerövidíti a táppénzes napok számát, hatékonyabb munkavégzésre késztet és bizonyos esetekben életeket ment.

 

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Úton a felsővezetői lét felé - hogyan segíthet egy mentor a cél elérésben?

Bartha Edit és Verebélyi Péter évekig kollégák voltak egy multinacionális vállalatnál. Edit Péter tanácsára jelentkezett a Corvinus Executive... Teljes cikk

Megtartott munkáltatói ígéretek

A munkaerőpiac „köztes” szereplői, azaz a munkaerő szolgáltatók – tehát a Pannon-Work cégcsoport is – a munkáltatói márka tekintetében is... Teljes cikk

Csodálatos panoráma - végtelen látvány Ez a Hotel Ózon és a hamarosan nyíló Infinity étterem a Mátra szívében!

Amikor rendezvényünk számára helyszínt keresünk, akkor általában több hasonló ajánlat között kell kiválasztanunk a legjobbat és a... Teljes cikk